Sultangazi’de panik anları! Çığlık atıp yardım istedi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 11:39

Sultangazi’de panik anları! Çığlık atıp yardım istedi

Sultangazi’de ihbar üzerine polis gecekondudaki kaçak göçmenlere operasyon düzenledi. Göçmenler polisten kaçarken mutfakta yemek yapan kadın, eternit çatıdan sarkan göçmeni görünce çığlık atarak yardım istedi. Göçmenlerden 6’sı yakalanırken, gecekondu ise zabıta ekiplerince mühürlendi.

Sultangazi’de panik anları! Çığlık atıp yardım istedi
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2021 - 13:19

1270 Okuma

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Cebeci Mahallesi 2496 Sokak’ta yaşandı. Polis ekipleri gecekonduda çok sayıda kaçak göçmenin yaşadığı ihbarı aldı. Harekete geçen polis ekipleri, adrese operasyon düzenledi. Kaçak göçmenler de polisin geldiğini görünce kaçmaya çalıştı. Gecekondunun arka penceresinden kaçan göçmenlerden biri binanın bodrum katının önündeki eternit üzerinden geçti. Bu sırada mutfakta yemek yapan Kadriye Çelik, gelen sesler üzerine balkona baktığında eternitten sarkan kişinin ayaklarını gördü. Korkan kadın çığlık atarak yardım istedi. Ardından koşarak evden kaçtı. Kaçak göçmenler ise geri kaçarken, polise yakalandı. 6 kaçak göçmen gözaltına alınırken, diğerleri ise kaçtı. Gecekondu ise zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

“BAĞIRDIĞIM GİBİ KENDİMİ DIŞARI ATIP KOŞTUM”

Yaşadıklarını anlatan Kadriye Çelik, “Burada halı yıkadım. Menemen yaparken buraya 15 kişi girdi. Ben adamları ilk önce kedi zannettim, kedi değildi ama erkek adam ayağı gördüm. Bağırdım, ‘İmdat can kurtaran yok mu?’ diye komşumuz Kadir Ağabey’e bağırdım. Eşim evde yoktu, var zannetsinler diye eşime ‘Ali yetiş’ diye bağırdım. Bağırdığım gibi kendimi dışarıya atıp koştum. Çıktım dışarıya komşularım da geldi. Sarkan bir ayak gördüm ama 15 kişi varmış. Geri gitmiş onlar. Oğlumu aradım. Çocuklar geldi aradılar bulamadılar. Polisler geldi. Komşularım ‘Bu ne böyle abla aklını yitirecekti’ dediler. Polislerde, ‘Gerekeni yapacağız’ dediler. Kendi kızım ve komşularımın kızları da vardı o yüzden ben çok korktum” dedi. Polis ekiplerinin kaçak göçmenlere yönelik operasyonlarının devam edeceği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.