Son dakika: Ankara’da FETÖ operasyonu! 12 gözaltı kararı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

21 Eylül 2024 - 04:05

Son dakika: Ankara’da FETÖ operasyonu! 12 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘Terör örgütü FETÖ’nün emniyet mahrem yapılanması içerisinde yer aldıkları belirlenen, tamamı daha önce kamu görevinden çıkarılmış ve rütbeleri sökülmüş 2’si 1. sınıf, 2’si 2. sınıf emniyet müdürü olmak üzere 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.’ açıklamasında bulundu.

Son dakika: Ankara’da FETÖ operasyonu! 12 gözaltı kararı
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2021 - 9:46

1340 Okuma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan gelen açıklama şu şekilde:

Terör örgütü FETÖ’nün emniyet mahrem yapılanması içerisinde yer aldıkları belirlenen, tamamı daha önce kamu görevinden çıkarılmış ve rütbeleri sökülmüş 2’si 1. sınıf, 2’si 2. sınıf emniyet müdürü olmak üzere 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.