Uçurumda ölü bulunan üniversiteli Samet Işıtan’a acı veda | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 18:57

Uçurumda ölü bulunan üniversiteli Samet Işıtan’a acı veda

Antalya’nın Kemer ilçesinde kaybolan ve 20 metrelik uçurumda cesedi bulunan Samet Işıtan (26), memleketi Samsun’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde babası İhsan Işıtan ile ablaları Nur ve Gülcan Işıtan, Samet’in fotoğrafına bakarak mezarı başında ağladı.

Uçurumda ölü bulunan üniversiteli Samet Işıtan’a acı veda
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2021 - 17:48

1410 Okuma

Geçen hafta cumartesi günü Çıralı’da bir kampinge yerleşen üniversite öğrencisi Samet Işıtan, 2 Ağustos sabahı buradan ayrılarak yürüyüşe çıktı. Kendisinden haber alınamayan Işıtan hakkında 3 Ağustos’ta kayıp başvurusu yapılmasının ardından Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timleri ve Tekirova Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Samet Işıtan’ın cansız bedeni, dün akşam saatlerinde 20 metrelik uçurumun altındaki kayalık alanda, jandarma tarafından bulundu.

Uçurumda ölü bulunan üniversiteli Samet Işıtan'a acı veda

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Memleketi Samsun’a getirilen Samet Işıtan’ın cenazesi, Atakum ilçesi Vadiler Sitesi’ndeki evinde helallik alınmasından sonra Terme ilçesi Taşpınar Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde babası İhsan Işıtan ile ablaları Nur ve Gülcan Işıtan, Samet’in fotoğrafına bakarak mezarı başında ağladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.