Kadınlar birbirine girdi, kavgayı ayırmak yerine yumruk attı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 08:26

Kadınlar birbirine girdi, kavgayı ayırmak yerine yumruk attı

Taksim İstiklal Caddesi’nde iki kadın birbirine girdi. Kadınlar birbirlerini saçından tutarak yerde sürüklerken bu sırada kavgaya dahil olan bir kişi de yerdeki kadını yumrukladı. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Kadınlar birbirine girdi, kavgayı ayırmak yerine yumruk attı
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2021 - 12:21

1530 Okuma

Olay, İstiklal Caddesi üzerinde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki kadın arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

Kadınlar birbirlerinin saçından tutarak yerlerde sürükledi. Kadınların kavgasını yanlarındaki erkekler de ayıramadı.

Bu sırada bir kişi kadınlardan birine arka arkaya yumruk attı. Araya girenlerin yardımıyla kadına yumruk atan erkek olay yerinden uzaklaştırıldı. O anlar ise cep telefonu tarafından kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.