Denizli’de suçüstü yakalanmıştı! Yangın çıkarmaya çalışan kişi tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 18:57

Denizli’de suçüstü yakalanmıştı! Yangın çıkarmaya çalışan kişi tutuklandı

Denizli’de askeri kışla yakınındaki çalılık alanda yangın çıkarmaya çalışan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hasan Egebozoklu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Denizli’de suçüstü yakalanmıştı! Yangın çıkarmaya çalışan kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2021 - 20:46

1480 Okuma

Denizli’de 11’inci Komando Tugay Komutanlığı ile Açık Hava Tiyatrosu arasındaki alanda kuru otları yakmaya çalışan ve polis ekiplerince gözaltına alınan Hasan Egebozoklu (19) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli Hasan Egebozoklu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

11’inci Komando Tugay Komutanlığı Tümgeneral İlhan Özcan Kışlası’nın dışındaki çalılık alan, ateşe verilmişti. Kışladaki nöbetçiler tarafından fark edilen ve müdahale etmek istenilen şüpheli, bölgeden kaçmış, yangın ise itfaiye ekiplerince büyümeden söndürülmüştü. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli yakalanmıştı.

Denizli'de suçüstü yakalanmıştı! Yangın çıkarmaya çalışan kişi tutuklandı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.