Tire de eve giren hırsızı, ev sahibi kadın ile komşusu yakaladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 19:07

Tire de eve giren hırsızı, ev sahibi kadın ile komşusu yakaladı

Tire de eve giren hırsızı, ev sahibi kadın ile komşusu yakaladı
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2021 - 19:54

1760 Okuma

İzmir’in Tire ilçesindeki bir eve giren kadın hırsızı, ev sahibi kadın ile yardımına koşan komşusu yakaladı.

Atatürk Mahallesi’nde bulunan Sabiha Gökçen Caddesi’ndeki bir apartmanın birinci katındaki evde oturan A.G, duyduğu ses üzerine eşinin eve geldiğini düşünerek gittiği salonda bir anda şüpheli G.D. (22) ile karşı karşıya kaldı.

Bağrışmaları duyan komşu S.A. yardıma yetişti. İki kadın, hırsızlık şüphelisi kadını yakaladı. Evin yatak odasında bulunan hırsızlık şüphelisi iki kadın ise hızlıca evden kaçtı.

A.G’nin polisi arayarak durumu bildirmesi üzerine, olay yerine gelen ekipler, zanlı G.D’yi gözaltına aldı. Ekipler, kısa sürede diğer şüpheliler S.U. (24) ve S.A’yı (22) da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yakaladı.

Gözaltına alınan 3 kadın, emniyete götürüldü.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Dilek Ayvalı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.