Osmaniye’de çıkan ikinci orman yangını kontrol altına alındı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 15:34

Osmaniye’de çıkan ikinci orman yangını kontrol altına alındı

Osmaniye’de çıkan ikinci orman yangını kontrol altına alındı.

Osmaniye’de çıkan ikinci orman yangını kontrol altına alındı
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2021 - 9:21

2180 Okuma

Merkeze bağlı Dereobası köyündeki ormanlık alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına söndürme helikopterleri, çok sayıda arazöz ve orman işçisi müdahale etti.

Ekiplerin 10 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Merkeze bağlı Dereobası köyü yakınlarındaki ormanlık alanda dün akşam saatlerinde başlayan yangın kısa sürede büyümüş, yangın nedeniyle Ürün ve Olukbaşı Yaylası’ndaki bazı evler tedbir amaçlı boşaltılmıştı.

DEREOBASI YANGINIYLA İGİLİ 6 GÖZALTI

Osmaniye merkeze bağlı Dereobası Mahallesi’ndeki orman yangınıyla ilgili kundaklama şüphesi üzerine 6 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Bölgede çalışma başlatan güvenlik güçlerince ormanı yaktıkları şüphesiyle 3 kişi, Seyir Tepe mevkiinde, 3 kişi de Fakıuşağı Mahallesi’nde gözaltına aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.