Son dakika haberi: İzmir de hırsızlık çetesine yönelik operasyonda yakalanan 14 zanlı tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:18

Son dakika haberi: İzmir de hırsızlık çetesine yönelik operasyonda yakalanan 14 zanlı tutuklandı

Son dakika haberi: İzmir de hırsızlık çetesine yönelik operasyonda yakalanan 14 zanlı tutuklandı
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2021 - 0:04

2860 Okuma

İzmir’de hırsızlık çetesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden 14’ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Konak, Alsancak, Göztepe, Balçova ve İnciraltı gibi hareketli sahil bölgelerinde küçük çocukların çeşitli bahanelerle vatandaşları oyalayarak hırsızlık yaptıkları yönündeki ihbarların yoğunlaşması üzerine çalışma başlattı.

Çocukları azmettirdiği değerlendirilen 5 kişinin kimliklerini belirleyen ekipler, Alsancak bölgesinde 3 zanlıyı suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların üzerlerinde 20 cep telefonu bulundu.

Çalışmalarını yoğunlaştıran polis ekipleri, daha sonra 17 adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda örgüt lideri olduğu belirtilen N.E’nin (38) evinde 23 cep telefonu, silah ve bu silaha ait 73 adet mermi, arama yapılan diğer adreslerde ise uyuşturucu madde, kurusıkı tabanca ve 9 cep telefonu ele geçirdi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 17 şüpheliden N.E’nin de aralarında bulunduğu 14’ü tutuklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Halil Fidan

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.