Son dakika… İçişleri duyurdu! 3 terörist etkisiz hale getirildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 08:52

Son dakika… İçişleri duyurdu! 3 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Ağrı’nın Patnos ilçesi Kartavin Dağı bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda, aralarında terör örgütü PKK tarafından yeni görevlendirilen sözde Erzurum eyalet sorumlusunun da yer aldığı 3 terörist etkisiz hale getirildi” denildi.

Son dakika… İçişleri duyurdu! 3 terörist etkisiz hale getirildi
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2021 - 14:14

3340 Okuma

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü PKK’nın Doğu Anadolu ve Karadeniz’e sızma girişimlerinin engellendiği bildirildi.

Açıklamada, “Eren-15 Operasyonu kapsamında; bugün, Ağrı’nın Patnos ilçesi Kartavin Dağı bölgesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nca müşterek gerçekleştirilen Jandarma İHA-SİHA destekli operasyonda; aralarında terör örgütü PKK tarafından yeni görevlendirilen sözde Erzurum eyalet sorumlusunun da yer aldığı 3 örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilirken, terör örgütünün Doğu Anadolu ve Karadeniz’e sızma girişimleri engellenmiş oldu. Eylem arayışındaki PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar devam etmektedir” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.