Görüntüler Rize’den… Az önce kaydedildi! Bayram zehir oldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:33

Görüntüler Rize’den… Az önce kaydedildi! Bayram zehir oldu

Rize genelinde devam eden sağanak yağış devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan kentte yine bir sel tehlikesi yaşandı. Birçok yerde dereler taştı. Yollar kapandı.

Görüntüler Rize’den… Az önce kaydedildi! Bayram zehir oldu
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2021 - 10:55

1720 Okuma

Rize yine sel ve taşkına teslim oldu. Yağış dolayısıyla bazı dereler taştı. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastığı ilçede mahsur kalanlar için kurtarma çalışması başlatıldı. Sağanağın sürdüğü kentte bazı köy yolları da ulaşıma kapandı.

Demirören Haber Ajansı Muhabiri Arzu Erbaş’ın aktardığı bilgilere göre, “Bir hafta aranın ardından şiddetli yağmur Rize’de etkisini gösterdi. Metrekareye 100 kilogramlık yağmur beklendiği belirtilmişti. Arılı deresinin taşmasıyla birlikte yerleşim yerleri sular altında kaldı. Bodrum katları sular altında kaldı.”

DERELER TAŞTI

Öte yandan Arhavi ilçesinde de birçok dere taştı. Bunun sonucunda yerleşim yerleri sular altında kalmış durumda.

Görüntüler Rize'den... Az önce kaydedildi! Bayram zehir oldu

Ekipler buralara yönlendirilmiş durumda. Ekipler seferber oldu. Meteorolojinin uyarılarına göre çalışmalar yapıyorlardı. Taşkınlar nedeniyle çalışmalar devam ediyor.

Şu an Rize’de yağmur devam ediyor. Yer yer şiddetini artırıyor. Vatandaşlar tedirgin bekleyiş içerisinde.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.