Erzurum’da ortalık fena karıştı! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 11:19

Erzurum’da ortalık fena karıştı!

Erzurum’da pazarcılarla, kendilerine taş atan çocukların yakınları arasında kavga çıktı. Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya müdahale eden polis, tarafları güçlükle ayırırken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Erzurum’da ortalık fena karıştı!
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2021 - 18:20

1920 Okuma

Olay, saat 11.00 sıralarında Yakutiye ilçesi Rabia Ana Mahallesi 1’inci Meydan Sokak’ta meydana geldi. Gölbaşı semtinde pazar kurmaya çalışanlara bir grup çocuk taş attı. Bunun üzerine pazarcılar çocuklara müdahale etti. Bu sırada çocukların yakınları gelince, taraflar arasında kavga çıktı. Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya, çağırılan polis ekipleri müdahale etti.

Polisin güçlükle ayırdığı taraflar, bir süre sonra yeniden taş ve sopalarla birbirine girdi. Aldıkları darbelerle yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye götürülürken, fenalaşanlara ilk müdahaleyi ise yakınları yaptı. Polis, kavgaya koşarak gelen bir kadını da elindeki fırçayı alarak bölgeden uzaklaştırdı.

Kavgayı ayırmaya çalışan polis ekiplerine, çocukların yakınları taşla saldırdı. Bunun üzerine polis ekipleri cop ve biber gazı kullandı. Polis, ara sokaklara kaçan 7 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.