Bayramda talihsiz olay! Üzerine inek düştü… | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:46

Bayramda talihsiz olay! Üzerine inek düştü…

BURDUR’da, kurbanlık ineğin üzerine düşmesi sonucu Şeref Deniz’in (63) sağ bacağı, diz kapağı üstünden kırıldı. Deniz, “Ahırdan çektiğim hayvanı traktörün kepçesine bağlayacağımız sırada zıpladı üzerime düştü. Küçücük bir şeydi ama hakkından gelemedik” şeklinde konuştu.

Bayramda talihsiz olay! Üzerine inek düştü…
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2021 - 22:58

2290 Okuma

Kozluca köyünde oturan Şeref Deniz, bu sabah kurbanlık ineği kesmek için ahırdan çıkardı. Traktörün kepçesine bağlanacağı sırada zıplayan inek, Deniz’in üzerine düştü. Acı içinde kıvranan Deniz, yakınları tarafından otomobille Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan muayenede, Zengin’in sağ bacağının, diz kapağı üstünden kırıldığı belirlendi.

Şeref Deniz, “Ahırdan çektiğim hayvanı traktörün kepçesine bağlayacağımız sırada zıpladı üzerime düştü. Küçücük bir şeydi ama hakkından gelemedik” dedi.

Yıllardır kurban kestiğini ve başına böyle bir olay gelmediğini söyleyen Deniz, “Dünyada en zor buymuş” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.