Bakırköy’de otomobilden ‘pes’ dedirten hırsızlık | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 23:35

Bakırköy’de otomobilden ‘pes’ dedirten hırsızlık

İstanbul Bakırköy’de motosikletli iki kişi, lüks bir otomobilin camını kırarak gösterge panelini çaldı. Hırsızlık anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bakırköy’de otomobilden ‘pes’ dedirten hırsızlık
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2021 - 10:48

2030 Okuma

Bakırköy'de otomobilden 'pes' dedirten hırsızlık

Olay, dün sabah saat 06.00 sıralarında, Bakırköy Şenlikköy Mahallesi’nde yaşandı. Motosikletle gelen iki kişi, sokak üzerinde park halinde bulunan lüks otomobilin camını kırarak içine girdi. Kısa sürede otomobilin gösterge panelini çalan hırsızlık şüphelileri, hızla olay yerinden uzaklaştı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Hırsızlık anları sokakta bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerden birinin motosikletin üzerinde beklediği, diğerinin ise lüks otomobilin gösterge panelini alıp otomobilden çıktığı görülüyor. Daha sonra iki şüpheli, motosiklete binerek hızla uzaklaşıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.