Son dakika… İngiltere’de Başbakan ve Maliye Bakanı kendilerini karantinaya aldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 20:10

Son dakika… İngiltere’de Başbakan ve Maliye Bakanı kendilerini karantinaya aldı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Maliye Bakanı Rishi Sunak, koronavirüs testi pozitif olan bir kişiyle temasa geçmeleri nedeniyle kendilerini karantinaya aldı.

Son dakika… İngiltere’de Başbakan ve Maliye Bakanı kendilerini karantinaya aldı
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 13:07

1800 Okuma

SON DAKİKA HABERİ: İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Maliye Bakanı Rishi Sunak, koronavirüs testi pozitif olan bir kişiyle temasa geçmeleri nedeniyle kendilerini karantinaya aldı.

10 GÜN KARANTİNA

Sağlık Bakanı Sajid Javid’in testinin pozitif çıkması sonrası, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Maliye Bakanı Rishi Sunak’a NHS tarafından kendilerini 10 gün karantinaya almaları önerildi.

Downing Street’ten yapılan açıklamada, Boris Johnson ve Rishi Sunak’ın bu öneriye rağmen kendilerini tecrit etmek zorunda kalmayacakları bir pilot program olan günlük teste dahil olacakları ve bu şekilde kontrolün sağlanacağı belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.