Samatya açıklarında kaybolan İsa Baydal aranıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 04:00

Samatya açıklarında kaybolan İsa Baydal aranıyor

İstanbul Samatya sahilinde tekne ile denize açılan 4 kişiden İsa Baydal kayboldu. Sahil güvenlik ve itfaiye su altı arama kurtarma ekiplerinin kaybolan Baydal’ı arama çalışmaları devam ediyor. Baydal’ın suda kaybolduğu haberini alan ailesinin sahildeki bekleyişi de sürüyor.

Samatya açıklarında kaybolan İsa Baydal aranıyor
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 15:42

5960 Okuma

Samatya sahilinde gece saatlerinde İsa Baydal (25), kardeşi Onur Baydal ve yanlarındaki iki kişiyle birlikte tekneyle denize açıldı. İsa Baydal, tekneden denize atladıktan sonra gözden kayboldu.

Teknedekilerin ihbar etmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sahil güvenlik ekiplerine yönlendirildi. Sahil güvenlik, deniz polis, ve itfaiye su altı arama kurtarma ekipleri kaybolan Baydal’ı aramaya başladı. Arama çalışmaları devam ederken, haberini alıp, buraya gelen Baydal’ın ailesinin sahildeki bekleyişi sürüyor.

“YÜZERLERKEN KAYBOLMUŞ”

Haberi alır almaz Samsun’dan gelen baba Fedai Baydal, “Aile teknemiz. Arkadaşlarıyla iki kardeş denize açılmışlar. Yüzerlerken kaybolmuş kardeşi. Ben de daha fazlasını bilmiyorum. Yüzüyorlarmış. Tekneden atlarken abisi bir anda gözden kaybolmuş. İnsaniyet namına gören duyan olursa mutlaka arasınlar bizi. Samatya limanında bekliyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.