İzmir’de feci kaza! Otomobil takla attı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 02:52

İzmir’de feci kaza! Otomobil takla attı

İzmir’de sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla atan otomobil, kaldırımda yürüyen Ali İhsan Yardır’a çarptı. Kazada Yardır yaşamını yitirirken, sürücü ise kaçtı.

İzmir’de feci kaza! Otomobil takla attı
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 11:47

1850 Okuma

Kaza, saat 07.30 sıralarında Umurbey Mahallesi Halkapınar Kavşağı’nda meydana geldi. Konak yönünden Çınarlı yönüne giden 35 DE 0755 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla attı. Otomobil, bu sırada kaldırımda yürüyen Ali İhsan Yardır’a çarptı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ali İhsan Yardır’ın öldüğü belirlendi. Ali İhsan Yardır’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kapanan Halkapınar Kavşağı, bir süre sonra yeniden ulaşıma açıldı. Polis ekipleri, kazanın ardından kaçan sürücünün kimliğinin tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.