Beşiktaş’ı birbirine kattı… Önce annesine sonra polisin silahına saldırdı! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 00:29

Beşiktaş’ı birbirine kattı… Önce annesine sonra polisin silahına saldırdı!

Beşiktaş’ta sokak ortasında annesine saldıran bir genç, kendisini durdurmaya çalışan polisin silahını almak isteyince ortalık bir anda karıştı.

Beşiktaş’ı birbirine kattı… Önce annesine sonra polisin silahına saldırdı!
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 21:37

1530 Okuma

Görüntüler Beşiktaş ‘tan, iddialara göre parkta alkol alan genç kontrolünü kaybetti. Yayalara rahatsızlık vererek yürümeye başladı ardından da kendisinden önde giden ailesinin peşinden koştu ve annesine saldırdı.

POLİSİN SİLAHINA SARILDI

İstanbul Emniyeti bayram tedbirleri için şehrin yoğun bölgelerinde önlem almıştı. Çırağan Caddesi’ndeki polisler o bağımlı gence anında müdahale etti. Genç, polislere sürekli küfürler etti, tehditler savurdu. O boğuşma sırasında saldırgan polisin silahına sarıldı.

20 dakika süren kaos gencin polis otosuna bindirilmesiyle sona erdi. Saldırgan genç polis otosuna binince ağlamaya başladı. Saldırgan içeride de rahat durmadı sürekli kafasını cama vurdu, o yüzden de yanına bir polis memuru daha bindi.

Uyuşturucu kullanmaktan 23 suç kaydı bulunan zanlı gözaltına alınarak karakola götürüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.