Baykar’dan heyecanlandıran ’20 Temmuz’ paylaşımı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 18:00

Baykar’dan heyecanlandıran ’20 Temmuz’ paylaşımı

Baykar Savunma’dan Kurban Bayramı’nın ilk günü için heyecanlandıran bir paylaşım geldi. ‘Bayram hediyesi yükleniyor!’ ifadeleri ile yapılan videolu paylaşımda yeni bir hava aracının belirli kısımları gösterildi.

Baykar’dan heyecanlandıran ’20 Temmuz’ paylaşımı
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 11:52

3450 Okuma

Yerli insansız hava aracı üreticisi Baykar Savunma sosyal medya hesabından Kurban Bayramı’na ilişkin heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Baykar’ın paylaşımında, ”Bayram hediyesi yükleniyor! 20 Temmuz’u bekleyin…” denildi. Video ile birlikte yapılan paylaşımda hava aracının belirli kısımları görülüyor.

SELÇUK BAYRAKTAR DA PAYLAŞTI

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Baykar’ın paylaşımını alıntılayarak yaptığı paylaşımda ise, “Hayatta hangisi daha değerlidir diye sorsalar… Menzile varmak mı yola çıkmak mı? Yeni bir yola, Yine ilk günkü heyecanla başlamak derim…” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.