Antalya’da baba ve oğlunun kahreden ölümü! Yan yan toprağa verildiler | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 09:36

Antalya’da baba ve oğlunun kahreden ölümü! Yan yan toprağa verildiler

Antalya’nın Akseki ilçesinde kazada hayatını kaybeden polis memuru İsa Karadine (34) ve oğlu Emir Karadine (5), memleketleri Çorum’da yan yana toprağa verildi.

Antalya’da baba ve oğlunun kahreden ölümü! Yan yan toprağa verildiler
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 20:55

2230 Okuma

Antalya’nın Akseki ilçesinde dün 2 otomobilin çarpışması sonucu polis memuru İsa Karadine kaza yerinde, oğlu Emir ise kaldırıldığı Manavgat Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Antalya'da baba ve oğlunun kahreden ölümü! Yan yan toprağa verildiler

Baba ve oğlunun cenazeleri, memleketleri Çorum’a getirildi. Sungurlu Ulu Camisi’nde kılınan cenaze namazına; Karadine ailesi ile yakınlarının yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da katıldı.

Baba ile oğlunun cenazeleri, öğle vakti kılınan namazın ardından Büyük İncesu köyü mezarlığında yan yana toprağa verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.