Son dakika: MSB duyurdu! İdlib’de hain saldırı: 4 sivil hayatını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 15:53

Son dakika: MSB duyurdu! İdlib’de hain saldırı: 4 sivil hayatını kaybetti

Milli Savunma Bakanlığı, “Rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib’de bulunan masum siviller hedef alınmış, 4 sivil hayatını kaybederken 4 masum sivil de yaralanmıştır. Belirlenen hedefler derhâl kara ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir” açıklamasını yaptı.

Son dakika: MSB duyurdu! İdlib’de hain saldırı: 4 sivil hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2021 - 21:05

1490 Okuma

İşte Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan paylaşım:

Rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib’de bulunan masum siviller hedef alınmış, 4 sivil hayatını kaybederken 4 masum sivil de yaralanmıştır. Belirlenen hedefler derhâl kara ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.