Bir babanın en acı günü: Dalgıçlar Muhammed’i sudan çıkardı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 05:14

Bir babanın en acı günü: Dalgıçlar Muhammed’i sudan çıkardı

12 yaşındaki Muhammed Nur Alevi, girdiği su kanalında boğularak can verdi. Acı haberle yıkılan baba Abdurrezzak Alevi’nin oğlunun cansız bedenini taşıması görenleri yasa boğdu.

Bir babanın en acı günü: Dalgıçlar Muhammed’i sudan çıkardı
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2021 - 8:18

2140 Okuma

ADANA Yüreğir’de ailesiyle yaşayan Suriyeli Muhammed Nur Alevi (12), ülkesinden gelen arkadaşları ile önceki gün 17.00 sıralarında Levent Mahallesi’ndeki Devlet Su İşleri’ne ait sulama kanalının kıyısına gitti. Burada suya girenleri gören Muhammed, yüzme bilmemesine karşın kıyafetini çıkarıp kanala atladı. Akıntıya kapılan Muhammed, kısa süre sonra gözden kayboldu. Bölgeye sevk edilen ekipler, arama çalışması başlattı. Çalışmaların daha kolay yürütülebilmesi için kanala verilen su, kesildi.

6 KİLOMETRE SÜRÜKLENMİŞ

Dün sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başlatılan arama çalışmalarında Su Altı Arama Kurtarma Grup Amirliği’nde görevli dalgıç polisler, Muhammed Nur Alevi’nin, suya atladığı yerin 6 kilometre uzağındaki Köklüce Mahallesi yakınlarında cesedine ulaştı. Dalgıç polislerin sudan çıkarttığı Muhammed’in cansız bedenini, babası Abdurrezzak Alevi, kucaklayarak yolun kenarına taşıdı. Acılı baba, oğlunun başından bir an olsun ayrılamadı. Alevi’nin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.