Adım adım takip edip onlarca kişinin önünde gasp etmeye çalışmışlardı! İş insanı dehşet anlarını CNN Türk’e anlattı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 13:39

Adım adım takip edip onlarca kişinin önünde gasp etmeye çalışmışlardı! İş insanı dehşet anlarını CNN Türk’e anlattı

İstanbul Fatih’te yabancı uyruklu olduğu belirtilen 3 kişi, elinde çanta ile yürüyen iş insanını takip etti. Gaspçılar sonra da onlarca kişinin gözü önünde adamın elindeki çantayı almaya çalıştı. Saldırıya uğrayan iş insanı, gaspçılara direndi, çantayı elinden bırakmadı. Tekme ve yumruklarla saldıran gaspçılar bir süre sonra kaçtı. Onca darbeye rağmen çantasını bırakmayan o iş insanı CNN TÜRK’e konuştu ve ”Telefona bakarken yumruğun geldiğini bile fark etmedim. Bir elim direkt çantaya gitti. Çantayı korumaya çalışırken yere düşünce tekme attılar. Bizim garibimize giden tarafı kimse müdahale etmedi bir hanımefendi dışında” dedi.

Adım adım takip edip onlarca kişinin önünde gasp etmeye çalışmışlardı! İş insanı dehşet anlarını CNN Türk’e anlattı
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2021 - 23:52

3250 Okuma

Olay, Aksaray’da dün öğle saatlerinde yaşandı. Bankadan çıkan iş insanını takibe alan 3 kişi peşinde oldukları kişinin çantasını almaya çalıştı. İş insanı tekme ve yumruklarla saldıran gaspçılara direndi ve çantasını bırakmadı. Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu. O iş insanı o anları CNN Türk muhabiri Tugay Saday’a şu sözlerle anlattı:

”ÇANTADA 30 BİN DOLAR VARDI”

”İşimiz gereği, ödemelerimiz için oralara uğruyoruz. Bir ödememizi aldıktan sonra bankaya gittim. Giderken takip etmişler anladığım kadarıyla. Çıkışta bu olayı yaşadık. Telefona bakarken yumruğun geldiğini bile fark etmedim. Bir elim direkt çantaya gitti. Çantayı korumaya çalışırken yere düşünce tekme attılar. Refleksle o çantayı korumaya çalıştım. Şirket bilgilerimiz, kimliklerimiz, faturalarımız vardı. Bizim garibimize giden tarafı kimse müdahale etmedi bir hanımefendi dışında. Ben de bağırmaya çalıştım ama tekmelerden çok fazla sesimi çıkaramadım. Can pahasına çantayı korumaya çalıştım, yüzümün sol tarafı pek hissetmiyor şu an.”

Adım adım takip edip onlarca kişinin önünde gasp etmeye çalışmışlardı! İş insanı dehşet anlarını CNN Türk'e anlattı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.