Ankara’da terör operasyonu: 11 gözaltı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 20:00

Ankara’da terör operasyonu: 11 gözaltı

Ankara’da terör örgütleri DEAŞ ve PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, çatışma bölgeleri ile irtibatlı oldukları tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara’da terör operasyonu: 11 gözaltı
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2021 - 11:44

1270 Okuma

Ankara Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) görevlilerinden oluşan Uluslararası Risk Analiz Birimi, kentte bulunan 15 yabancı uyruklunun çatışma bölgelerindeki DEAŞ mensupları ile irtibatlı olduklarını tespit etti. Harekete geçen ekipler, Ankara merkez ve Polatlı ilçesinde şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 9 şüpheli, gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Ankara'da terör operasyonu: 11 gözaltı

Öte yandan Polatlı’da, çatışma bölgelerinde bulunan PKK/KCK-PYD/YPG mensupları ile irtibatlı oldukları öğrenilen yabancı uyruklu 3 kişiden 2’si de gözaltına alındı. Diğer şüpheli ise aranıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.