Şüphelendiği için kaydı başlattı, böyle görüntüledi! Fark edince hemen kaçtı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 20:13

Şüphelendiği için kaydı başlattı, böyle görüntüledi! Fark edince hemen kaçtı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir kadın, ormanı ateşe verdiğini iddia ettiği kişiyi görüntüledi. Görüntülerde, kadının ‘Niye yaktın’ diye seslendiği şüphelinin bölgeden hızlı adımlarla uzaklaştığı görüldü.

Şüphelendiği için kaydı başlattı, böyle görüntüledi! Fark edince hemen kaçtı
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2021 - 16:25

1570 Okuma

Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi’ndeki tarlaların bitişiğindeki ormanlık alanda, bugün saat 11.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü.

“ABİ ORMAN YANIYOR, NİYE YAKTIN?”

Bu arada, cep telefonuyla yangını görüntüleyen bir kadın, ormanın ateşe verildiğini öne sürdü. Görüntülerde, kadının, bölgeden ayrılan bir erkeğe, “Niye yaktın oraları. Abi orman yanıyor, niye yaktın?” diye seslendiği görüldü. Kadının kendisini görüntülediğini fark eden elinde poşet olan kişi, yüzünü kapatarak bölgeden uzaklaştı.

JANDARMA ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Yangınla ilgili soruşturma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadının görüntülerini çektiği şüpheliyi arıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.