Elebaşılığını Sedat Peker’in yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 15 kişi yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:56

Elebaşılığını Sedat Peker’in yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 15 kişi yakalandı

Suç örgütü lideri Sedat Peker’e yönelik operasyonda ele geçirilen bilgi ve deliler doğrultusunda 18 kişiye yönelik düzenlenen yeni operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Elebaşılığını Sedat Peker’in yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 15 kişi yakalandı
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2021 - 14:39

1400 Okuma

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, 9 Nisan Cuma günü suç örgütü lideri Sedat Peker’e yönelik operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslere yapılan baskında elde edilen bilgi ve deliller ile yapılan araştırmalar doğrultusunda, suç örgütünün mağdurlarını korkutarak 8 restoran zincirine sahip olan bir şirketi yağmaladıkları belirlendi.

Örgüt adına yağmalama sonucundan elde edilen şirketleri üzerine geçirdiği belirlenen Fikret A. ile birlikte 18 kişiye yönelik bugün yeni operasyon düzenlendi. Operasyonda Fikret A. başta olmak üzere 15 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda adreslerinde bulunamayan 3 kişiyi yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.