Almanya’da akılalmaz hırsızlık yöntemi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 14:38

Almanya’da akılalmaz hırsızlık yöntemi

Almanya’nın Bremen kentindeki bir para dağıtım şirketinde çalışan 28 yaşındaki Yasemin Gündoğan’ın 8 milyon avro çaldığı iddiasıyla ülke çapında arandığı bildirildi.

Almanya’da akılalmaz hırsızlık yöntemi
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2021 - 19:20

2300 Okuma

Almanya’da faaliyet gösteren Loomis isimli şirkette çalışan Yasemin Gündoğan’ın, 21 Mayıs’ta kaybolan paranın ardından kayıplara karışması üzerine polis harekete geçerek soruşturma başlattı.

Almanya genelinde Gündoğan’ın bulunması için operasyon başlatıldı.

İŞE GİTMEDİ, PAKETLİ PARALARI EVE GÖTÜRDÜ

Paketlenmiş banknotları, ATM’lere takılacak para kutularına yerleştirmekle görevli Gündoğan’ın bu paraları para kutuları yerine çantalara koyarak siyah bir minibüsle kaçtığı, ardından hasta olduğu gerekçesiyle işe gelmediği öne sürüldü.

Olayın tatile denk gelmesiyle paraların çalındığının 4. gün fark edildiği, Gündoğan ile iş birliği yaptığı şüphesiyle bir kişinin yakalandığı belirtildi.

POLİS OPERASYONU BAŞLATILDI

Savcılık tarafından tutuklama kararı çıkarılan Yasemin Gündoğan’ın fotoğrafı polis tarafından yayımlandı. Zanlının bulunması için geniş çaplı operasyon başlatan Alman polisi, ülke genelinde Gündoğan’ı arıyor.

Polis yetkilileri ayrıca, Gündoğan’ın bulunması için halktan da yardım istedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.