Türkiye’ye gelip SİHA’ları yakından inceledi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:51

Türkiye’ye gelip SİHA’ları yakından inceledi

Letonya Savunma Bakanı Artis Pabriks, BAYKAR Milli S/İHA Ar-Ge ve Üretim Tesisleri’ni ziyaret etti. Letonyalı Bakan, NATO ve AB üyesi Polonya’ya satılan Bayraktar TB2’yi yakından inceleyip CEZERİ’ye bindi.

Türkiye’ye gelip SİHA’ları yakından inceledi
Son Güncelleme :

07 Haziran 2021 - 16:18

1680 Okuma

Dünya medyasının manşetlerinden düşürmediği Türk İHA/SİHA’larına devletlerin ilgisi her geçen gün daha da artıyor.

Yakın zaman önce Polonya’ya 24 adet satılan Bayraktar TB2, şimdi de Letonya’nın radarında. Letonya Savunma Bakanı Artis Pabriks, beraberindeki heyetle birlikte Bayraktar TB2’nin üreticisi BAYKAR’ı ziyaret etti.

BAYKAR Milli S/İHA Ar-Ge ve Üretim Tesisleri’ni gezen Pabriks, Baykar Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar’dan bilgi aldı. Letonyalı bakan, Bayraktar TB2 önünde poz verdi.

Letonya Savunma Bakanı Sayın Artis @Pabriks ve beraberindeki heyet, Baykar Milli S/İHA Ar-Ge ve Üretim Tesisleri’ni ziyaret etti.

Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk.

pic.twitter.com/mwp9IdZ63K

— BAYKAR (@Baykar_Savunma) June 7, 2021

BAYKAR’ın Twitter hesabından ziyarete ilişkin yapılan paylaşımda, “Letonya Savunma Bakanı Sayın Artis ve beraberindeki heyet, BAYKAR Milli S/İHA Ar-Ge ve Üretim Tesisleri’ni ziyaret etti. Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk” ifadelerine yer verildi.

Artis, Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ’ye de ilgi gösterdi. CEZERİ’nin içine girerek poz verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.