BioNTech aşısında yeni parti Türkiye’de | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 02:21

BioNTech aşısında yeni parti Türkiye’de

BioNTech aşısında yeni parti Türkiye’de
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2021 - 16:33

2280 Okuma

SON DAKİKA HABERİ: Geçen hafta duyurulan toplam 120 milyon doz BioNTech aşısının ilk partisi Türkiye’ye geldi. Gelen aşı miktarı ve detaylarına ilişkin açıklamanın bu akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyurulması bekleniyor.

SON DAKİKA HABERİ: BioNTech aşısında yeni parti Türkiye'de

Alman aşısının yeni dozları Türkiye’de ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyurulan anlaşmada, Türkiye’ye 4 ayda 120 milyon BioNTech aşısı geleceği açıklanmıştı. Beklenen aşıların ilk partisi bugün Ankara Esenboğa Havalimanı’na indi.

Bakanlık, gelen aşı miktarı ve detaylarına ilişkin henüz bir açıklama yapmadı. Saat 16.30’da toplanacak Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.