TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü öldü, eşi ve 3 çocuğu yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 14:42

TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü öldü, eşi ve 3 çocuğu yaralı

Konya’da, 5 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobil, karşı şeride geçerek TIR’la çarpıştı.

TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü öldü, eşi ve 3 çocuğu yaralı
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2021 - 16:58

1680 Okuma

Kaza, saat 13.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi, İstanbul Yolu Köprülü Kavşağı’nda meydana geldi. Musa Baran yönetimindeki 33 AFE 541 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçip, Celal K.’nin kullandığı 42 YL 251 plakalı TIR’a çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobildeki sürücü Musa Baran, eşi Rabia Baran (32) ile çocukları Nisa (7), Hatice Nur (3), ve Miraç (4), sıkıştı. İhbar üzerine gelen itfaiye ve sağlık görevlileri, otomobilde sıkışan anne Rabia ve çocukları Nisa, Hatice Nur ve Miraç’ı kurtararak kentteki çeşitli hastanelere götürdü.

Otomobilde sıkışan Musa Baran’ın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan yaralıların da durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, TIR sürücüsü Celal K., gözaltına alındı. Otomobilde sıkışan Musa Baran’ın cansız bedeni itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu çıkartılarak otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.