Asma kat delindi, 3 metre yükseklikten dükkanın ortasına daldı: Ufak bir hata büyük sıkıntılar yaratabilir | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 23:15

Asma kat delindi, 3 metre yükseklikten dükkanın ortasına daldı: Ufak bir hata büyük sıkıntılar yaratabilir

Asma kat delindi, 3 metre yükseklikten dükkanın ortasına daldı: Ufak bir hata büyük sıkıntılar yaratabilir
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2021 - 14:40

1880 Okuma

İzmir’in Tire ilçesinde bulunan bir dükkanın asma katının delinmesi sonucunda meydana gelen kaza, büyük paniğe neden oldu.

Arkadaşının iş yerinde dün saat 14.00 sıralarında asma kata çıkarak malzeme arayan Erkan Doğan isimli vatandaş, asma katın bir anda delinmesi sonucunda 3 metre yükseklikten dükkanın ortasına düştü.

Düşme anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken görüntülerde; Erkan Doğan’ın büyük bir gürültüyle dükkanın içerisine düştüğü görüldü. Doğan, kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

“UFAK HATALAR BÜYÜK SIKINTILARA SEBEBİYET VEREBİLİR”

Hastaneden taburcu olduktan sonra yaşadığı anlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Doğan, “Malzemeyi alıp arkamı döndüğüm anda boşluğa bastım ve aşağıya düştüm. Düştükten hemen sonra insanlar panikle yanıma gelip beni kaldırdılar. Daha sonra hastaneye gidip kontroller yaptırdık. Herhangi bir sağlık sıkıntım yok. Ufak tefek sıyrıklarla atlattık. Çalışan arkadaşlarımız çok dikkatli olsun. En ufak bir hata büyük sıkıntılara sebebiyet verebilir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.