MSB: ‘5 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirildi’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 04:28

MSB: ‘5 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirildi’

MSB: ‘5 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirildi’
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2021 - 23:24

1290 Okuma

MSB: “Pençe-Yıldırım operasyonu kapsamında Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist daha Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.”

MSB: '5 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi'

Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı teröristin daha hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Yıldırım operasyonunda terör örgütü PKK’ya darbe vurulmaya devam edildiği belirtildi.

Açıklamada, “Güçlü, Kararlı ve Muktedir! Irak kuzeyinde teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz. Pençe-Yıldırım operasyonu kapsamında Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist daha Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.” bilgisi paylaşıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.