TWITTER BEKLENEN ÖZELLİĞİNİ AKTİF ETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 12:33

TWITTER BEKLENEN ÖZELLİĞİNİ AKTİF ETTİ

TWITTER BEKLENEN ÖZELLİĞİNİ AKTİF ETTİ
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2021 - 20:55

3580 Okuma

Geçtiğimiz haftalarda Jane Manchun Wong, Twitter’ın Tip Jar (Bahşiş Kutusu) özelliğini test ettiğini açıkladı. Twitter bugün yeni özelliğini bazı hesaplar için aktif ettiğini duyurdu.

Twitter Bahşiş Kutusu özelliği kullanıma sunuldu

Birçok kullanıcının merakla beklediği Bahşiş Kutusu özelliği nihayet aktif oldu. Şimdilik belirli kullanıcılar için aktif edildiğini belirten şirket, yeni özelliğini hem iOS hem de Android kullanıcılarının kullanımına sundu. Henüz Twitter web sürümünde yer almayan özellikğin yakın zamanda aktif olacağı tahmin ediliyor.

Twitter Bahşiş Kutusu özelliği kullanıma sunuldu 

Twitter Bahşiş Kutusu özelliği kullanıma sunuldu

Kâr amacı gütmeyen kuruluşlar, gazeteciler, uzmanlar ve içerik oluşturucular ile sınırlı olan Bahşiş Kutusu özelliği sadece İngilizce dil seçeneğini kullanan kişiler tarafından görülebilecek. Firmanın Bahşiş kutusu özelliğini yakın zamanda diğer dil seçenekleri için de aktif edeceği düşünülüyor.

Kullanıcılar, takip et butonunun yanında bulunan para ikonuna tıklayarak özelliğin aktif olduğu kişilere bahşiş verebilecek. Ayrıca kullanıcılar, bahşiş vermek için Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal ve Venmo ödeme yöntemlerinden birini seçebilecek.

Türkiye’de yaşayan Twitter kullanıcıları Paypal ile ödeme yapamadığı için şirketin herhangi bir alternatif ödeme yöntemi ekleyip eklemeyeceği henüz bilinmiyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.