48 YIL ÖNCEKİ HALİNİ PAYLAŞTI! KARİZMASIYLA KASIP KAVURDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 13:08

48 YIL ÖNCEKİ HALİNİ PAYLAŞTI! KARİZMASIYLA KASIP KAVURDU

Twitter’da hızla yayılan ’20’li yaşlardan fotoğraf paylaşma’ akımına uyan 73 yaşındaki İlber Ortaylı, 25 yaşındaki bir pozunu paylaştı.

Son Güncelleme :

06 Mayıs 2021 - 8:26

1960 Okuma
48 YIL ÖNCEKİ HALİNİ  PAYLAŞTI! KARİZMASIYLA KASIP KAVURDU

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı sosyal medyanın yeni akımına uyarak 20’li yaşlarına ait bir fotoğrafını paylaştı. Şimdilerde 73 yaşında olan Ortaylı’nın gençlik halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

HER GÖREN BAŞKA BİRİNE BENZETTİ

Twitter hesabından akıma dahil olan Ortaylı, fotoğrafını “Gençlik yılları, yıl 1972, yaş 25” notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Twitter’da 3,3 milyon takipçisine bulunan ünlü tarihçi için “Robert Deniro gibisin”, “Hocam gençlik simanız tarihçiden çok edebiyatçıya benziyor” ve “Yeşilçam oyuncusu gibisiniz” yorumları yapıldı.

İşte İlber Ortaylı’nın gençlik fotoğrafı:

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.