4 GÜNDÜR KAYIP OLAN YAŞLI KADIN DERE YATAĞINDA BİTKİN HALDE BULUNDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 19:59

4 GÜNDÜR KAYIP OLAN YAŞLI KADIN DERE YATAĞINDA BİTKİN HALDE BULUNDU

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 4 gün önce evden ayrılan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan yaşlı kadın, dere kenarında bitkin vaziyette bulundu.

4 GÜNDÜR KAYIP OLAN YAŞLI KADIN DERE YATAĞINDA BİTKİN HALDE BULUNDU
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2021 - 19:27

2110 Okuma

Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Gerisburnu Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşlarındaki Hatice Özkan’ın evine dönmediğini gören yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Aradan geçen 4 güne rağmen hem eve dönmeyen hem de kendisinden haber alınamayan yaşlı kadını bulmak için AFAD, UMKE, AKUT, MAG ve polis ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmaları sonucu yaşlı kadın bir dere kenarındaki ağacın dibinde bitkin vaziyette bulundu.

Evinin yaklaşık 200 metre uzağındaki bir dere kenarında bulunan ağacın dibinde yaşlı kadına su veren ekipler sedye ile Hatice Nine’yi ambulansa taşıdı. Kontrol amaçlı Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı kadının durumunun iyi olduğu belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.