BAKAN SOYLU’DAN KILIÇDAROĞLU’NA GENELGE TEPKİSİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 00:30

BAKAN SOYLU’DAN KILIÇDAROĞLU’NA GENELGE TEPKİSİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Genelge ile Türkiye’de demokrasi askıya alınmıştır” sözüne sert tepki gösterdi.

BAKAN SOYLU’DAN KILIÇDAROĞLU’NA GENELGE TEPKİSİ
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2021 - 8:03

1790 Okuma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, polisin Taksim’de eylemcilere müdahalesini kaydedenlerin engellenmesini eleştirdi. Emniyet genelgesinin demokrasiye aykırı olduğunu savundu.

“GENELGEYİ OKUMAMIŞ”

Kılıçdaroğlu’nun sözlerini CNN Türk’te katıldığı programda değerlendiren İçişleri Bakanı Soylu, Kılıçdaroğlu’nun genelgeyi okumadığını, özüne bakmadığını belirtti. “Kılıçdaroğlu’nun bu konudaki bakışı siyasal perspektif bakışıdır” dedi.

Bakan Soylu, özgürlük dengesi kavramının görevini yapan polis ya da kamu görevlisinin hürriyeti ve güvenliğini sağlamak adına hayati önem taşıdığını dile getirdi. “Herkesi elinde bir kamera ile istediği şekilde taciz edebilecek noktaya getirmek doğru bir yaklaşım değil” ifadesini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.