BEYAZ EŞYA YÜKLÜ TIR ALEV ALEV YANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 04:45

BEYAZ EŞYA YÜKLÜ TIR ALEV ALEV YANDI

Konya’nın Ereğli ilçesinde seyir halindeki beyaz eşya yüklü tır çıkan yangında alev alev yandı.

BEYAZ EŞYA YÜKLÜ TIR ALEV ALEV YANDI
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2021 - 21:47

1780 Okuma

Olay, Konya Adana Karayolu üzeri Ereğli ilçesi Hortu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karapınar istikametinden Ereğli yönüne seyir halinde olan Abdullah Kılıç idaresindeki yabancı plakalı tırda yangın çıktı. Tır şoförü yangını fark etmesi sonucu aracı ana yoldan çıkararak sağ şeride çekti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak tır yüklü olan beyaz eşyalarla birlikte alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin yoğun mücadelesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında tırın dorsesinde yüklü olan buzdolaplarının tamamı yandı ve tır kullanılamaz hale geldi. Tır sürücüsünün beyanına göre tırın arka tarafından başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle biranda büyüdü. Eskişehir’den bir fabrikadan yüklenen buzdolaplarının Kıbrıs’a götürüldüğü öğrenildi. Yangın esnasında Konya Adana karayolu uzun süre araç trafiğine kapandı.
Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.