KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA FECİ KAZA! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 18:21

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA FECİ KAZA!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda kireç yüklü TIR, köprünün ayağına çarparak devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA FECİ KAZA!
Son Güncelleme :

30 Nisan 2021 - 9:15

1930 Okuma

Kuzey Marmara Otoyolu’nda devrilen TIR’da sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Otoyolun Sarıyer Kilyos Sapağı Uskumruköy Köprüsü Edirne istikametinde, plakası öğrenilemeyen inşaat malzemesi yüklü TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi.

Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu’nun Edirne istikameti trafiğe kapandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, devrilen TIR’da sıkışan sürücüyü kurtarmak için uzun süre çalışma yaptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kimliği öğrenilemeyen sürücü, bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerine yapılan yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

Yol, TIR çekilmesi ve yola saçılan inşaat malzemelerinin temizlenmesinin ardından ulaşıma açıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.