TERÖRİSTLERİN KULLANDIĞI 27 SIĞINAK VE 3 DEPO İMHA EDİLDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 17:57

TERÖRİSTLERİN KULLANDIĞI 27 SIĞINAK VE 3 DEPO İMHA EDİLDİ

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde düzenlenen operasyonda teröristlerce kullanıldığı belirlenen 27 sığınak ve 3 depo imha edildi.

TERÖRİSTLERİN KULLANDIĞI 27 SIĞINAK VE 3 DEPO İMHA EDİLDİ
Son Güncelleme :

29 Nisan 2021 - 16:04

1580 Okuma

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eren-7 Mercan Munzur Operasyonu kapsamında Ovacık kırsalında arazi arama tarama faaliyeti gerçekleştirdi.

Güvenlik güçlerince teröristlerce kullandığı belirlenen 27 sığınak ve 3 depo tespit edildi.

Mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi

İmha edilen sığınaklar ve depolardaki aramada, el yapımı patlayıcı ve 2 el yapımı patlayıcı düzeneği, kalaşnikof şarjörü, dizüstü bilgisayar, 13 pil bloğu, 2 büyük tüp, 8 küçük tüp, 200 metre sera naylonu, 25 metre branda, 12 çakmak gazı, DVD oynatıcı, 5 büyük pil, ekmek sacı, 4 şişme yatak, 5 hücum yeleği, 10 kutu şampuan, 8 kelepçe, 2 şemsiye ile çok miktarda tıbbi ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.