PKK’NIN İMHA EDİLEN ÇİFT GİRİŞLİ MAĞARASI GÖRÜNTÜLENDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 12:36

PKK’NIN İMHA EDİLEN ÇİFT GİRİŞLİ MAĞARASI GÖRÜNTÜLENDİ

MSB, Irak kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde başlatılan operasyonlar kapsamında tespit edilen mağaranın görüntülerini paylaştı.

PKK’NIN İMHA EDİLEN ÇİFT GİRİŞLİ MAĞARASI GÖRÜNTÜLENDİ
Son Güncelleme :

26 Nisan 2021 - 15:39

1530 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Irak kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım Operasyonları planlandığı gibi devam ediyor. PKK/KCK ve diğer terörist örgütlere yönelik icra edilen operasyonlarda belirlenen hedefler havadan vurulmaya devam ediyor. Kahraman Komandolarımız da teröristlerin inlerine yönelik arama-tarama faaliyetleri sürdürüyor. Bölgede yapılan bir arama-tarama sırasında teröristlere ait çift girişli bir mağara ele geçirildi. Mağara, Komandolarımız tarafından tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, mağaranın görüntülerine de yer verildi.

BAKAN SOYLU: 50 KİLO PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin’in Nusaybin ilçesindeki Koruköy kırsalında, jandarma ekiplerince 50 kilo plastik patlayıcı ve patlamaya hazır el yapımı patlayıcı düzeneği ele geçirildiğini duyurdu.

Bakan Soylu, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, “Kahraman jandarmamız, teröre, teröriste aman vermiyor. Eren-5 Bagok Operasyonu kapsamında; Mardin Nusaybin Koruköy kırsalında 5 kilogram plastik patlayıcı ve patlamaya hazır el yapımı patlayıcı düzeneği ele geçirildi” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.