ÇİN SİNOVAC’TAN SONRA YENİ AŞI İÇİN İNSAN DENEYLERİNE BAŞLADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 03:13

ÇİN SİNOVAC’TAN SONRA YENİ AŞI İÇİN İNSAN DENEYLERİNE BAŞLADI

Çinli ilaç devi Sinopharm, Kovid-19’a karşı yeni rekombinant aşısı için faz 1 ve faz 2 klinik denemeler Henan eyaletinde Cumartesi itibarıyla başladı.

ÇİN SİNOVAC’TAN SONRA YENİ AŞI İÇİN İNSAN DENEYLERİNE BAŞLADI
Son Güncelleme :

25 Nisan 2021 - 17:54

2090 Okuma

Sinopharm’ın biyobilim iştiraki olan Çin Ulusal Biyotek Grubu (CNBG) tarafından geliştirilen aşı Çin Ulusal Tıbbi Ürünler İdaresi’nin klinik araştırma iznine dayanılarak 9 Nisan’da duyurulmuştu. Bu, CNBG’nin insan denemesi izni alan üçüncü Kovid-19 aşı adayı oldu. Araştırmacılar, henüz erken evrede bulunan klinik denemelere Henan eyaletinin Shangqiu kentinde başladı. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre denemeler rastgele, çift-kör ve plasebo kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.