1,5 AYLIK EŞİNİ ÖLDÜRÜP EVİNİ VE ARABASINI ATEŞE VEREN 75 YAŞINDAKİ KOCA TUTUKLANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 20:20

1,5 AYLIK EŞİNİ ÖLDÜRÜP EVİNİ VE ARABASINI ATEŞE VEREN 75 YAŞINDAKİ KOCA TUTUKLANDI

Kırıkkale’de eşi Koçer Dönmez’i çıkan tartışma sonrası bıçaklayarak öldürüp, daha sonra evi ve otomobilini ateşe veren M.D. (75) adliyeye sevk edildi.

1,5 AYLIK EŞİNİ ÖLDÜRÜP EVİNİ VE ARABASINI ATEŞE VEREN 75 YAŞINDAKİ KOCA TUTUKLANDI
Son Güncelleme :

25 Nisan 2021 - 22:09

1660 Okuma

Olay, dün saat 23.30 sularında Bahçelievler Mahallesi Yeşilöz Caddesi’nde yaşandı. Her ikisi de ikinci evliliğini yapan M.D. ile Koçer Dönmez arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.D.,  Koçer Dönmez’i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ardından önce evi, daha sonra ise 06 AR 7352 plakalı otomobilini ateşe verdi. Yangını gören çevredeki kişilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler otomobilde çıkan yangını kısa sürede söndürdü. Bu sırada ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen M.D., eşi Koçer Dönmez’in yanan evde kaldığını söyledi. Yangının söndürülmesinin ardından eve giren ekipler, Koçer Dönmez’in cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, Koçer Dönmez’in bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının cenazesi, Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlı M.D. ise sorgusunda cinayeti itiraf etti.

‘PİSLİK TEMİZLEME’

Emniyette susma hakkını kullanan M.D., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. M.D. gazetecilerin “Cinayeti neden işlediniz?” sorusu üzerine, “Eğer kadın cinayeti yazıyorsanız. ‘Pislik temizleme’ yazın. Bunu yazmazlarsa öldürürüm” dedi. Koçer Dönmez’in cenazesinin otopsi işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

TUTUKLANDI

Kırıkkale’de, çıkan tartışmada eşi Koçer Dönmez’i çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldüren, sonrasında ise evini ve otomobilini ateşe veren Mehmet Dönmez, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.