DENİZLİ’DE SAHTE PARAYA 2 TUTUKLAMA | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 01:14

DENİZLİ’DE SAHTE PARAYA 2 TUTUKLAMA

Denizli ve Aydın’da sahte 50 euroluk banknotlarla alışveriş yaptıkları belirlenen 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

DENİZLİ’DE SAHTE PARAYA 2 TUTUKLAMA
Son Güncelleme :

24 Nisan 2021 - 14:56

2640 Okuma

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte piyasaya sahte döviz sürüldüğü bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon düzenleyen ekipler, 3 şüpheliyi Denizli’de, 1 şüpheliyi ise Aydın’da yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonda 17 adet 50 euroluk sahte banknot ele geçirildi.

Tutuklanan zanlıların, akaryakıt istasyonları ve döviz bürolarında sahte 50 eurolarla alışveriş yaptıkları belirlendi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.