TELEVİZYONDAKİ ŞÖMİNE GÖRÜNTÜSÜNÜ YANGIN ZANNEDİNCE İTFAİYEYE İHBARDA BULUNDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 15:11

TELEVİZYONDAKİ ŞÖMİNE GÖRÜNTÜSÜNÜ YANGIN ZANNEDİNCE İTFAİYEYE İHBARDA BULUNDU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, televizyondaki şömine görüntüsünü görünce yangın çıktığını zanneden yaşlı kadının ihbarı, ekipleri harekete geçirdi.

TELEVİZYONDAKİ ŞÖMİNE GÖRÜNTÜSÜNÜ YANGIN ZANNEDİNCE İTFAİYEYE İHBARDA BULUNDU
Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 7:10

1480 Okuma

Olay, Ereğli Bağlık Mahallesi’nde meydana geldi. 112 Acil Servisi arayan bir kişi, karşı dairedeki evde yangın çıktığı ihbarında bulundu. Yaşlı kadının verdiği adrese itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede gelen ekipler, evde bulunan televizyondaki şömine görüntüsünü gören yaşlı kadının, yangın çıktığını zannettiğini tespit etti.

Ev sahibi O.K., televizyonda açtığı müzik kanalının şömine görüntüsünün yanlış anlaşılmaya neden olmuş olabileceğini söyledi. Ekipler, tutanak tuttuktan sonra bölgeden ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.