SON DAKİKA: İNLERİNİ BAŞLARINA YIKIYORUZ! 9 PKK’LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 12:10

SON DAKİKA: İNLERİNİ BAŞLARINA YIKIYORUZ! 9 PKK’LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Son dakika: MSB’den yapılan açıklamada, Irak kuzeyi Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

SON DAKİKA: İNLERİNİ BAŞLARINA YIKIYORUZ! 9 PKK’LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Son Güncelleme :

19 Nisan 2021 - 10:35

1770 Okuma

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlere yönelik devam eden operasyonlar neticesinde 9 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

“İNLERİNİ BAŞLARINA YIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

MSB’den yapılan açıklamada, “Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz. Irak kuzeyi Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 9 PKK’lı terörist, Hava Kuvvetlerimizin başarılı hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek!” denildi.

Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz. Irak kuzeyi Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 9 PKK’lı terörist, Hava Kuvvetlerimizin başarılı hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek!
#MSB #TSK pic.twitter.com/9vaGcIkE6i

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 19, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.