SON DAKİKA: İLLERE GÖRE HAFTALIK VAKA YOĞUNLUĞU HARİTASI AÇIKLANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 01:25

SON DAKİKA: İLLERE GÖRE HAFTALIK VAKA YOĞUNLUĞU HARİTASI AÇIKLANDI

SON DAKİKA: İLLERE GÖRE HAFTALIK VAKA YOĞUNLUĞU HARİTASI AÇIKLANDI
Son Güncelleme :

18 Nisan 2021 - 20:33

1460 Okuma

SON DAKİKA HABERİ: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10-16 Nisan 2021 tarihleir arasında illere güncel göre vaka yoğunluğu haritasını açıkladı.

Bakan Koca, Twitter hesabından illere göre Türkiye’de her 100 bin kişide vaka sayısının yer aldığı güncel haritayı paylaştı.

Kısıtlama ve tedbirlerin artış hızını düşürmeye başladığını belirten Koca, “İllerimizde bir haftada 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini bulabilirsiniz. Kısıtlama ve tedbirler artış hızını düşürmeye başladı. Bu düşüşü hızlı ve kalıcı hale getirmek için birlik olalım” ifadelerine yer verdi.

Haftalık verilere göre Çanakkale, İstanbul, Yalova, Kırklareli ve Tekirdağ 100 bin kişide en çok corona virüs vakası görülen iller oldu.

Şırnak, Siirt, Van, Şanlıurfa ve Hakkari ise 100 bin kişide en az corona virüs vakası görülen iller oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.