”MARKETE ÇIKTIK” DİYEN ÇİFT CEZADAN KURTULAMADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 10:36

”MARKETE ÇIKTIK” DİYEN ÇİFT CEZADAN KURTULAMADI

Sarıyer’de denetim noktasında durdurulan bir araçtaki çift, ‘markete çıktık’ demesine rağmen, kısıtlamayı ihlalden 7 bin 800 lira para cezası kesildi.

”MARKETE ÇIKTIK” DİYEN ÇİFT CEZADAN KURTULAMADI
Son Güncelleme :

18 Nisan 2021 - 18:56

1590 Okuma

Sarıyer Ayazağa’da polis ekiplerince kurulan denetim noktasında durdurulan araç sürücülerinin izin kağıtları olup olmadığı kontrol edildi. Durdurulan bir araçtaki çifte “markete çıktık” demelerine rağmen, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri için 7 bin 800 lira idari para cezası uygulandı. Ceza yazılan çift polis ekiplerine tepki gösterdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında polis ekipleri Ayazağa’da kurdukları denetim noktasında kontroller yaptı. Durdurulan hafif ticari araçtaki çift “markete çıktık” diyerek kendilerine ceza uygulanmamasını istedi. Kimlik ve izin kağıdı isteyen polis ekiplerine çift bir süre tepki gösterdi. Ancak buna rağmen ceza almaktan kurtulamayan çifte sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri için toplam 7 bin 800 lira idari para cezası uygulandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.