HUZUREVİNDE KORONAVİRÜS PANİĞİ! 30 KİŞİ POZİTİF ÇIKTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 17:52

HUZUREVİNDE KORONAVİRÜS PANİĞİ! 30 KİŞİ POZİTİF ÇIKTI

Balıkesir’de huzurevlerinde kalan ve daha önce aşı olan yaklaşık 30 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı

HUZUREVİNDE KORONAVİRÜS PANİĞİ! 30 KİŞİ POZİTİF ÇIKTI
Son Güncelleme :

16 Nisan 2021 - 19:38

3620 Okuma

Balıkesir Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, kentte hem kamuya ait, hem de özel huzurevlerinde kalan yaşlılara yönelik koronavirüs tarama testi yaptı.

Mahmut Acaröz’ün haberine göre, yapılan testlerde daha önce koronavirüs aşısı olan yaşlılardan yaklaşık 30’unun sonucu pozitif çıktı. Durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaşlılar tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Çakar, “İl genelinde huzurevlerinde kalan yaşlılarımıza yönelik genel tarama testleri yaptık. Testleri pozitif çıkan yaşlılarımızı tedbir amaçlı hastanelere kaldırdık. Bir kısmı tedavi olup geri döndü, sayılar değişiyor” dedi. İl Müdürü Çakar, geçen hafta yaşlıların çarşı izinlerinin de iptal edildiğini bildirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.