MANİSA’DA FECİ KAZA: 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 23:13

MANİSA’DA FECİ KAZA: 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Manisa’nın Soma ilçesinde otomobilin kamyonun altına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

MANİSA’DA FECİ KAZA: 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Son Güncelleme :

15 Mart 2021 - 22:15

3590 Okuma

Manisa’nın Soma ilçesinde kamyonla otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, henüz sürücüsü öğrenilemeyen 35 AKG 484 plakalı kamyon ile Emrah İçke’nin kullandığı 35 BP 045 plakalı otomobil, Soma-Bergama yolunun Avdan Mahallesi kavşağı yakınlarında çarpıştı İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilde bulunan sürücü İçke ile Tayfun İndirik ve İlhan Merdin’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Otomobildeki ağır yaralı Uğur Kurşuncu ise Soma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Henüz ismi öğrenilemeyen kamyon sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.