INSTAGRAM REELS VİDEOLARI WHATSAPP’A GELİYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 06:40

INSTAGRAM REELS VİDEOLARI WHATSAPP’A GELİYOR

WhatsApp’a getirilecek yeni ve ilginç bir özellik için geliştiricilerin çalışmalara başladığı öğrenildi. Bu özellik sayesinde WhatsApp üzerinden Instagram Reels videoları görüntülenebilecek. Henüz test aşamasında olan özellik Facebook’un platformları birleştirme projesinin en yeni örneği olarak öne çıkıyor.

INSTAGRAM REELS VİDEOLARI WHATSAPP’A GELİYOR
Son Güncelleme :

12 Mart 2021 - 12:12

2400 Okuma

Facebook, bir süredir sahip olduğu platformları birleştirmeye çalışıyor. Instagram ile Facebook uygulamalarının doğrudan mesajlaşma hizmetlerini birleştirme bu adımlardan en somutuydu. Gelen son haberlere göre Facebook’un bu sefer, Instagram ile WhatsApp’ı yakınlaştırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni özellik, Instagram’daki Reels videolarının WhatsApp’tan oynatılmasını sağlayacak. Yani kullanıcılar, bu özelliğin kullanıma sunulmasıyla birlikte gönderecekleri Reels videoları için, Instagram’a ulaşmak zorunda kalmayacaklar. WhatsApp, bu tür videoları doğrudan açabilecek.

WhatsApp geliştiricilerinin üzerinde çalıştığı yeni özellik ile ilgili detaylar netleşmedi. Ayrıca özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı da şu an için bilinmiyor. Özelliğin ortaya çıkmasını sağlayan WABetaInfo ekibi, söz konusu özelliğin önümüzdeki güncellemelerden bir tanesinde kullanıma sunulacağını ifade ediyorlar. Ancak onlar da tarih konusunda bilgi sahibi değiller.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.