SALİH MEMİŞOĞLU’NUN KATİL ZANLISI VE İKİ OĞLU YAKALANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 11:35

SALİH MEMİŞOĞLU’NUN KATİL ZANLISI VE İKİ OĞLU YAKALANDI

Ünlülerin yakından tanıdığı Salih Memişoğlu ile teyzesinin oğlu Ömer Faruk Zengin’i öldüren ve muhasebeci yaralayan Mustafa Öztürk yakalandı. Çekmeköy’de yakalanan zanlılarla birlikte cinayet silahı da ele geçirildi.

SALİH MEMİŞOĞLU’NUN KATİL ZANLISI VE İKİ OĞLU YAKALANDI
Son Güncelleme :

11 Mart 2021 - 2:51

5240 Okuma

Ünlülerin yakından tanıdığı Salih Memişoğlu ile teyzesinin oğlu Ömer Faruk Zengin’i öldüren ve muhasebeci Osman Ö.’yü yaralayan Mustafa Öztürk’ün yakalandığı öğrenildi. Katil zanlısı ile beraber kendisini cinayetleri işlediği hayvanat bahçesinden kaçıran 2 oğlunun da yakalandıkları ifade edildi.

İstanbul Çekmeköy’de hayvanat bahçesinde çıkan kavgada aralarında “Ünlülerin hocası” olarak da bilinen Salih Memişoğlu ve Ömer Faruk Zengin hayatını kaybetmiş Osman Ö. adlı bir kişi de yaralanmıştı.

KATİL ZANLISI MUSTA ÖZTÜRK VE OĞLU KAÇMIŞTI

Sanat, spor, iş ve siyaset dünyasını şoke eden ve büyük üzüntüye boğan saldırıdan sonra, silahla önce Salih Memişoğlu’na sonra da Ömer Faruk Zengin ile Osman Ö.’ye ateş ettiği belirlenen Mustafa Öztürk ile oğlu kaçarak izlerini kaybettirmişlerdi. Polis kaçan Mustafa Öztürk ile oğullarını her yerde arıyordu.

ALACAK MESELESİNİ HARAÇA ÇEVİRMEK İSTEDİ

Oğlu Burak Memişoğlu’na ait olan hayvanat bahçesindeki saldırıda, cinayetleri işleyen eski işletmeci Mustafa Öztürk’ün, alacağını almasına rağmen, yine para istediği öğrenildi.

Salih Memişoğlu hocanın, Mustafa Öztürk’e olan borcunun son ödemesini, geçtiğimiz hafta yaptığı ifade edildi.

KATİL ZANLISI VE İKİ OĞLU ÇEKMECE’DE SİLAHLA YAKALANDI!

Salih Memişoğlu’nun son görüşmede, ”Sana yetimlerin parasını veremem!” sözünden sonra silahını çekerek ateş eden Mustafa Öztürk ile olay yerinden kendisini kaçıran 2 oğlunun, Çekmeköy’de yakalandığı belirtildi.

Cinayet sonrası kaçan katil zanlısı ile oğullarının, yakalanmamak için cep telefonu kullanmadıkları da anlaşıldı. Polisin bir yakının evinde yakaladığı katil zanlısı Mustafa Öztürk’ün olayda kullandığı suç aleti silahın da ele geçirildiği öğrenildi.

SUSMA HAKKINI KULLANIYOR

Salih Memişoğlu ile beraber iki kişiyi öldürüp, bir kişiyi de yaralayan Mustafa Öztürk’ün gözaltında tutulduğu emniyette susma hakkını kullandığı bildirildi. Katil zanlısı Öztürk ile 2 oğlunun savcılıkta ifade vereceklerini söyledikleri belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.